Ватцке: Отказахме оферта за Санчо от топ клуб, но това може да се промени

Ватцке: Отказахме оферта за Санчо от топ клуб, но това може да се промени

през пролетта е отхвърлил възможността да се раздели с един от най-нашумелите таланти на своя тим - Джейдън Санчо. Английският национал премина в германския тим през лятото на 2017-а, а през миналата кампания направи фурор с екипа на Борусия отблязвайки 13 попадения в 43 срещи.

Това привлече вниманието на някои от големите клубове в Европа и му спечели повиквателна за националния тим. Санчо започна вихрено и новата кампания, след като отбеляза попадения за триумфа с 2:0 над Байерн Мюнхен във финала за Суперкупата на Германия. Името на крилото бе сериозно свързвано най-вече с Манчестър Юнайтед, а сега Ватцке потвърди спекулациите.

 

"Шеф в един от топ отборите се свърза с мен през пролетта и ме попита дали има шанс за трансфер на Санчо. Директно му казах, че може да забрави за това и повече не се е свързвал с мен. Той знаеше, че мисля това, което казвам", заяви шефът на Дортмунд, но допълни , че вбъдеше ситуацията може да бъде преразгледана и преценявана на ново. "Няма много играчи на тази възраст с такъв потенциал. Когато имаш такъв играч трябва да преценяваш ситуацията всяка година. За да съм честен ще кажа, че всичко е възможно. Ако един чужденец не е убеден в определен момент, че това е правилния клуб, то тогава оставането му тук няма да има смисъл", категоричен е Ватцке.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти