Българският помощник на Зоря: Миналата година ЦСКА бе по-добър, сега не играе своя стил

Българският помощник на Зоря: Миналата година ЦСКА бе по-добър, сега не играе своя стил

Българският помощник-треньор на Зоря (Луганск) Веселин Бранимиров направи интересен коментар, сравнявайки ЦСКА-София през тази и миналата година.

Той обяви след днешната среща между двата тима, която украинците спечелиха с 1:0, че червените са били по-силен отбор преди 12 месеца.

Припомняме, че преди 12 месеца Бранимиров и Виктор Скрипник водеха ФК Рига, който игра с ЦСКА-София в Лига Европа, двата тима си размениха победи с по 1:0 и се стигна до изпълнение на дузпи, в които по-точен мерник показа българският тим.

“Не знам кой заслужаваше повече да победи. Знам само, че ние победихме. Страхотна изява на нашия вратар, след което вкарахме и гол.

Може да е иамло дузпа, може и да е нямало - не знам. Трябва да погледна положението”, коментира Бранимиров, след което бе помолен да сравни отбора на червените с този от миналата година.

“Мисля, че миналата година ЦСКА бе по-силен като отбор. Отборът се учи да играе в защита и това престрояване им изигра лоша шега. Те не играят своя стил - да бъдат агресивни, да атакуват…”, заключи Бранимиров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти