Зидан с интересни думи за Хамес и Бейл

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан няма търпение за началото на Ла Лига. Утре “лос бланкос” гостуват на Селта в мач от първия кръг, а френският специалист хвърли яснота върху някои “горещи” теми на Чамартин. “Искаме вече първенството да започва. Мислим за мача и за Ла Лига”, заяви наставникът на пресконференция днес.

“Хамес е във форма и съм доволен, че е в състава. Ще разчитам на всички”, сподели той. Относно Пол Погба Зизу каза: “Доволен съм от моите футболисти и съм съсредоточен единствено върху утрешния мач. Футболистите също”. “Доволен съм от наличния състав. Говорих с човека, който е отговорен, а останалото не е важно. Винаги ще се усмихвам, защото играем футбол и това ни очарова. Има хора, които живеят по-зле и ние трябва да се възползваме от нашия късмет”, довери треньорът на “лос меренгес”.

Зидан каза интересни неща и за считания за ненужен Гарет Бейл: “Изглеждаше, че ще си тръгне, но продължава тук. Нещата се променят и ще разчитам на него. Той е важен и очаквам да ме затрудни при избора на състав”. “Винисиус е на 18 години и ще разчитам на него, както на всички. Моята работа е да избирам, а на играчите - да бъдат подготвени”, сподели още Зидан.
Реал Мадрид гостува на “Балаидос” утре от 18:00 часа наше време.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти