Гонзо: Юноша съм на Локомотив и обичам отбора - успех на Левски, но искам да ги победим

Новият спортно-технически директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде интервю пред Sportal.bg. Гонзо призна, че обича отбора от парк "Лаута" и се надява заедно с колегите му в клуба да надградят спрямо направеното досега. Легендарният нападател на Левски говори и за предстоящия мач на "черно-белите" със "сините".

"Как Христо Крушарски ме нави ли? Не беше много трудно, защото аз съм юноша на Локомотив и обичам този отбор. С г-н Крушарски се срещнахме случайно на един мач на Рилски спортист, където той ме покани да дойда да гледам мача със Страсбург. Срещнахме се после и с Бруно Акрапович. Каква ще бъде ролята на директора Чавдар Цветков ли? Не мога да отговоря на този въпрос. Говорихме с г-н Крушарски и Бруно Акрапович да надградим, за да може Локомотив да стане един стабилен клуб и всички да се съобразяват с него.

18 Христо Крушарски пред френското посолство

Локомотив направи една добра кампания в Лига Европа. Отборът загуби, но се представи добре. Футболистите и треньорите трябва да са доволни от представянето. Внимание на школата ще се обърне, но в крайна сметка всеки футболист сам заслужава мястото си в отбора. Това е приоритет на старши треньора. Смятам, че Акрапович се справя много добре. Неминуемо ще дойде момент, в който талантите от школата ще получат своя шанс. Според мен Локомотив е създал ядро от футболисти, които играят заедно от година. Не е наложително да се взимат нови, освен ако не изскочи нещо изключително.

96 Локомотив (Пловдив) - Спартак (Търнава) 2:0

Официално може би започвам работата в понеделник, когато трябва да се подпише някакъв договор, но смятам, че когато мъже си стиснат ръцете, е по-важно от договор. Най-важното е Локомотив да играе футболът, който играе в момента. Резултатите не са на всяка цена, но трябва да сме в челните позиции.

За предстоящия мач с Левски ли? Всеки човек има минало, не мога да избягам от него. Винаги съм с добри чувства към Левски, нормално е, но всеки следва своя път. Аз следвам моя, Левски - своя. С хората, които са в Левски сме в добри отношения, но в крайна сметка пожелавам успех на Левски, но искам Локомотив да победи", заяви Гонзо пред

Sportal.bg

.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти