Историческият гол за Сочи най-после е факт

Историческият гол за Сочи най-после е факт

Новакът Сочи записа трето поредно равенство в Премиер лигата. Отборът на Александър Точилин стигна до 1:1 при гостуването си на Оренбург, а попадението на Дмитрий Полоз от дузпа в 68-ата минута е историческо, защото е първо за Сочи в елита ан руския футбол. В предишните 5 кръга новаците не успяха да се разпишат нито веднъж.

Мачът на стадион “Газовик” беше дерби на дъното. След равенството двата отбора останаха на последните две места в класирането - Сочи е на 15-а позиция, а Оренбург е 16-и.

Домакините поведоха в 46-ата минута с автогол на Никита Калугин, но дори и това не се оказа достатъчно, за да постигнат първа победа през сезона. В средата на второто полувреме Андреа Чуканов фаулира в наказателното поле Антон Заболотний и Полоз реализира дузпата.

След двубоя репортерите на стадиона останаха разочаровани от Заболотний, защото преотстъпеният от Зенит нападател ги подмина и не отговори на нито един въпрос.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички