Заги: Ще палим свещи срещу контузиите, очаквам 5:0 над Лудогорец

Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори след равенството (2:2) с Ботев (Враца) на стадиона в "Овча купел". Специалистът каза, че не е доволен от цялостното поведение на своите футболисти и призна, че многото контузии пречат на работата му.

70 Славия - Ботев (Враца) 2:2
"Трудно е да кажа защо. Страхотен спад на концентрация и за двата гола. Това е положението, това е положението. Случва ни се постоянно. Ще работим върху отново, ще чакаме да се върнат контузените. Трябва да идем на църква и да запалим свещи, и днес имахме смени заради контузии. Не знам какво да правим срещу контузиите. Трябва да си максимално концентриран, говорихме си за това, но не успяхме да влезем концентрирани в мача.

Доволен съм от края на първото полувреме и от началото на второто, преди да дойдат грешките за головете на Ботев. Казах и на момчетата - вместо да имаме сега 13 точки, ние имаме 8. Срещу ЦСКА, Локомотив, днес, много грешки. Разбира се, щом са ни вкарали голове, заслужили са си хикса. Срещу Лудогорец ще е различен мач. Ще влезем по друг начин, но това ме ядосва, не искам така футболистите, а не да излизат понякога като днес, мислейки, че ще спечелят лесно мача", каза Заги след срещата с врачани.
"Не съм съгласен с клишето, че 2:0 е най-коварният резултат. Какво значи това. Срещу Лудогорец очаквам да победим с 5:0, ха-ха. Това очаквам, а какво ще стане", добави специалистът пред репортерите.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти