Рецитал на Пуки донесе първи успех на Норич (видео)

Рецитал на Пуки донесе първи успех на Норич (видео)

Феновете на Норич не трябваше да чакат дълго преди да видят първата победа след завръщането на тима в елита. "Канарчетата" спечелиха с 3:1 домакинството си на Нюкасъл, а Теему Пуки се отчете с хеттрик. Финландският нападател откри резултата след половин час игра и се разписа на два пъти след почивката. В самия край на срещата Джонджо Шелви отбеляза почетен гол за гостите.

Тимът на Даниел Фарке показа какъв стил ще изповядва още в първия кръг при гостуването на Ливърпул. Там откритата игра доведе до четири гола във вратата на Норич, но днес тя даде резултат. Нюкасъл пък записа втора загуба от началото на сезона и по всичко изглежда, че го чакат трудни моменти.

Домакините започнаха агресивно и стигна до три добри ситуации, от които Пуки не се възползва. Най-чистото положение обаче бе пропуснато от Жоелинтон. Новото попълнение на Нюкасъл бе оставен непокрит, но ударът му с глава мина покрай вратата. "Свраките" изравниха играта към средата на първата част, но след страхотно воле Пуки откри резултата.

След почивката финладецът се разписа още два пъти за радост на феновете на “Кароу Роуд”. Пуки вече има 33 гола за Норич и четири във Висшата лига след първите два кръга.

НОРИЧ - НЮКАСЪЛ 3:1

1:0

- Пуки (32)

2:0

- Пуки (63)

3:0

- Пуки (75)

3:1

- Шелви (93)

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти