Марио Балотели се завърна в Серия "А"

Марио Балотели се завърна в Серия "А"

Италианският нападател Марио Балотели се завърна в своя град Бреша. Голмайсторът се договори с новака в Серия "А" Бреша, като ще играе през следващия сезон там. Президентът на клуба Масимо Челино и Мино Райола късно снощи си стиснаха ръцете за едногодишен контракт на стойност едва 1,5 милиона евро, което е с три милиона по-малко от досегашната заплата на Балотели. СуперМарио обаче е амбициран да се завърне в "Скуадра адзура", за да бъде част от тима на Италия на Евро 2020. При положение, че Бреша успее да се спаси в калчото, Балотели има клауза да удължи контракта си с клуба. Собственикът на "сините" гарантира различни бонуси на нападателя, ако се завърне в националния тим на Италия, а също така и при евентуален брой голове през сезона.

Италианецът беше силно желан от бразилския Фламенго, който му гарантираше много по-добри условия, но бившият играч на Интер, Манчестър Сити, Милан, Ливърпул и Ница бе категоричен, че иска да направи всичко възможно, за да се върне в националния тим. За това той избра града, в който е израснал и живее семейството му. През пролетния дял от миналия сезон таранът игра в Марсилия, където отбеляза осем гола в 15 мача.

Балотели се завръща в калчото след пауза от няколко години. Последно той игра на Апенините с екипа на Милан през пролетта на 2016 година, когато бе под наем от Ливърпул.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти