Балотели подписва с Бреша за 3 години

Балотели подписва с Бреша за 3 години

Италианският нападател Марио Балотели беше обявен официално като ново попълнение на завърналия се в Серия А Бреша. Договорът на ексцентричния таран ще бъде за три години, а официалното му представяне пред медии и фенове е планирано за вторник, 19 август.
Балотели се завръща в града, в който е израснал и където живее семейството му, като свободен агент, като за последно игра за френския Марсилия.

29-годишният футболист е юноша на Интер, а в кариерата си е играл също за отбори като Манчестър Сити, Милан, Ливърпул и Ница. За националния отбор на Италия той има 36 мача и е отбелязал 14 гола. Балотели е амбициран да се завърне в “скуадра адзура”, като разчита освен на уменията си, и на симпатията на селекционера Роберто Манчини,  с когото работиха заедно в Манчестър Сити. Засега не е ясно кога ще е дебютът на Балотели. Сезонът на Бреша в елита стартира на 25 август с гостуване на Каляри.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички