Има три причини Неймар да не отиде на “Бернабеу”, сигурни са в Барселона

Има три причини Неймар да не отиде на “Бернабеу”, сигурни са в Барселона

Каталунският вестник Sport е убеден, че Неймар няма да подпише с Реал Мадрид. В днешния си брой столичното издание AS твърди, че “лос меренгес” започват нова офанзива за играча на Пари Сен Жермен, но в Барселона са спокойни. Според Sport към днешна дата има три важни причини, заради които южноамериканецът няма да се озове на “Сантиаго Бернабеу”:

1. Оставането на Гарет Бейл
2. Развитието на младите играчи в Реал
3. Нежеланието на повечето футболисти на Реал да видят Ней в съблекалнята

След като на този етап изглежда, че Гарет Бейл няма да напуска, то според Sport няма как Мадрид да си позволи да плаща заплатата и на Ней. Всички сметки досега се правеха с идеята, че уелският играч няма да е в клуба.

В същото време каталунците се питат как при евентуалното присъствие на Неймар младите Браим Диас и Винисиус Жуниор ще получават възможност да се развиват с редовно участие в мачовете.

Sport допълва още, че президентът Флорентино Перес се е допитал до повечето играчи на “белите” и е разбрал, че мнозинството не са въодушевени от идеята да бъдат съотборници с бразилеца.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти