Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Кедира: Постоянно се говори, че напускам Юве, но винаги оставам

Кедира: Постоянно се говори, че напускам Юве, но винаги оставам

Опитният Сами Кедира е решен да се бори за мястото си в Ювентус и по тази причина стои там. Това лято той беше сред спряганите за продажба, но в крайна сметка остана. “Когато си на 32 г. и си записал само 17 мача за цял сезон, винаги на теб ще се гледа по-специално. Винаги е било така с мен, но аз винаги оставам. Още преди началото на подготовката за мен беше ясно какво искам. Не съм разговарял с други отбори. Наясно съм, че в тима има мнозина като мен и че клубът трябва да продава”, заяви Кедира пред “Кикер”. Той е при “бианконерите” от лятото на 2015 г.


“Не бих напуснал и никога преди не съм искал - продължи той. - Чух, че съм стоял само заради парите. Това ме ядоса, защото феновете го вярват. Никога не съм играл заради пари, а само за да печеля трофеи. Мечтата ми е да вдигна трофея от Шампионската лига с Юве, защото обичам този клуб и този град. Не взехме Кристиано Роналдо и Матайс Де Лихт, за да отпаднем на четвърт или полуфиналите”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти