Капитанът на Локо (Пд): Нападателите ни падат добре за дузпи, нямаме комплекс от Левски

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев беше много доволен след 3:1 над Дунав в последния мач от кръга в efbet Лига. Той си пожела повиквателна за националния отбор и призна, че "смърфовете" не се плашат от Левски.

"Двубоят беше подобен на този със Славия, започнахме колебливо, но след това се взехме в ръце. Помогна ни дузпата, която за мен беше чиста дузпа. Вкарахме гол навреме преди края на полувремето. През второто полувреме си пролича, че може би има лека умора. Този резултат е достатъчен и се радвам, че прибрахме поредни три точки. Тепърва започва сезонът, надявам се да бъде най-силният ми. Нападателите ни добре падат за дузпи, защото имам доста голове от дузпа.

Съгласен съм да печелим всеки мач, но да не вкарвам аз, това за мен не е най-важното. Печелим категорично и дано дълго да продължи тази серия, всеки мач бележим доста голове, ще е супер да продължим така, колкото се може по-дълго. Дузпите ги бия с концентрация, концентрирам се на движението на вратаря. Стига да свирят, ще вкарвам. Надявам се да продължи тази ми серия.

От историческа гледна точка имаме положителен баланс срещу Левски в последните години, на "Герена" нямаме комплекс от Левски, това е видно. Те играят красив футбол, играят резултатно, дано стане красив и резултатен мач. Да бъда в националния отбор ще е сбъдната мечта за мен. Досега не съм получавам повиквателна, дано се случи. Ще бъда много доволен", каза Илиев.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти