Ковач призна за глоба на Санчес

Ковач призна за глоба на Санчес

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач обърна внимание на ситуацията с Ренато Санчес по време на пресконференцията преди срещата с Шалке 04. Шампионите гостуват на “кралскосините” в късния мач от програмата на Бундеслигата в събота вечер и ще търсят първата си победа за сезона, след като на старта стигнаха само до точка след 2:2 с Херта (Берлин).

“Ренато Санчес беше глобен, но не заради изказването си след мача, а защото не се включи в тренировката. Играчите, които не играха или записаха малко минути в този двубой имаха бегово занимание, а той вече си бе тръгнал от стадиона”, заяви Ковач и добави, че разбира как се чувства Санчес, защото и той е изпадал в подобни ситуации в годините си на футболист.

“Ренато е страхотен и го разбирам, все пак и аз съм бил играч. Знам какво чувства, но доста често играчите не разбират гледната точка на треньора. Винаги се стремя да бъда коректен към всички играчи. Той има голямо сърце и е страхотно момче, дори и да казва, че иска да си тръгне”, добави Ковач по темата. Наставникът на баварците сподели още, че Жером Боатенг, Леон Горецка и Ян Фийте-Арп остават извън сметките му за визитата на “Фелтинс Арена”. Хърватинът каза, че Филипе Коутиньо не е готов за 90 минути в събота, но за сметка на това има шанс Иван Перишич да се появи на терена още от първата минута.

“Трансферният прозорец е отворен до 2 септември. Ще изчакаме и ще видим какво ще се случи, но сега сме концентрирани върху Шалке. Разполгаме с добър състав - както откъм количество, така и откъм качество. Ако играчите не са щастливи, ще мислим за решения на проблемите”, завърши той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти