Рафиня има много ухажори, но никой не посяга към "портмонето"

Полузащитникът на Барселона Рафиня Алкантара иска да играе редовно и осъзнава, че това трудно ще се случи на “Камп Ноу”. 26-годишният халф “изгря” с екипа на Селта преди няколко сезона, но след завръщането си при “лос кулес” беше преследван от контузии и така не се сдоби с доверието на треньора. Като преотстъпен в Интер той показа качества и на Кан Барса бяха учудени, че “нерадзурите” не се възползваха от откупната клауза - 35 милиона евро.

Сега най-близо до услугите на бразилеца са от Валенсия и Бетис. Рафиня е дал съгласието си да се озове на “Местайя”, където е получил уверение, че ще играе редовно. Шефовете на “бяло-черните” за момента отказват да платят исканите от Барса 30 милиона евро.
Договорът на футболиста изтича през 2020 година и каталунците не желаят да го преотстъпват, освен ако не подпише ново споразумение. Бетис също търси път към брата на Тиаго Алкантара, но и “зелено-белите” не предприемат действия.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички