Хебър се подсили с още един играч от елита на България

Хебър се подсили с още един играч от елита на България
Отборът на Хебър (Пазарджик) привлече халфа Йордан Апостолов. Полузащитникът разтрогна своя контракт с Етър и парафира с тима воден от Николай Митов. Той подписа договор за две години със "зелените" от Пазарджик, които мечтаят за спечелване на промоция за елита на България. Това е втори сериозен трансфер за Хебър в рамките на 24 часа, след като вчера беше привлечен друг играч, който стартира сезона в efbet Лига - Веселин Марчев. Интересното е, че и Апостолов и Марчев играеха във своите отбори преди да разтрогнат и да подпишат с тима от Втора лига.


29-годишният Апостолов се очаква да бъде титуляр срещу Струмска слава, кат още замени наказания капитан Янко Ангелов. Предните два сезона Апостолов игра в Ботев (Враца), а в кариерата си е обличал три пъти екипа на Етър. Той е играл още в Спортист (Своге), Беласица (Петрич), Балкан (Ботевград), Локомотив (Горна Оряховица), Добруджа, Марек, Чавдар (Бяла Слатина).
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички