Новият треньор на Рома обеща трофей до 2-3 г.

Новият треньор на Рома обеща трофей до 2-3 г.

Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека, който пое тима след края на миналия сезон, няма търпение да започнат мачовете в Серия “А”. Португалецът обеща тимът му да играе актрактивно, а и да спечели трофей в близкото бъдеще.


“Искам от тима ми да действа нападателно, да владее топката в половината на съперника и защитната ни четворка да бъде изтеглена високо напред по терена”, заяви Фонсека пред португалското издание Daily Record.

“Подготвяме се така, че този стил на игра да се превърне в нещо нормално за нас - добави специалистът. - Нивото на Серия “А” е много високо, особено откъм тактика. Държим да сме стабилни в отбрана, но аз винаги казвам, че най-удачният начин да се защитаваш е да владееш топката. Вярвам, че Рома ще притежава кълбото в по-голямата част от времето и така ще се отбраняваме добре. През последните години отборът, който печелеше шампионата, беше този с най-малкото допуснати голове. Ще се постараем на терена да сме дързък и смел тим. Виждам изключително себераздаване от всички и съм оптимист, че резултатите ще дойдат. Смятам, че до 2-3 години можем да спечелим трофей. Даже съм убеден в това. Готови сме за старта срещу Дженоа.”

“Вълците” приемат Дженоа в неделя от 21:45 часа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти