Карачанаков: Г-н Зафиров ме изгони да не казвам като какъв

Атакуващият футболист на Царско село Антон Карачанаков сподели първите си впечатления след успеха на тима с 2:1 над Берое в сблъсък от 7-ия кръг на efbet Лига.

70 Царско село - Берое 2:1

"Много се радвам, че победихме добрия отбор на Берое. Искам да поздравя момчетата, треньорското ръководство и хората по трибуните, които ни подкрепяха цял мач. Виждате, че невъзнаграден труд няма", започна Карачанаков.

"Много съм щастлив, че вкарах. Психологически вече ще съм по-добре. В Ботев не получих никакъв шанс. Г-н Зафиров ме изгони да не казвам като какъв. Постоянно ме питаше кога ще вкарам гол. Ето, вкарах гол", добави още той.

70 Царско село - Берое 2:1

"В Ботев ту играех, ту не играех. Сега давам всичко от себе си с идеята да помагам. Скоро ще вляза в моята форма. Чувствам се страхотно, освободен съм психически. Момчетата са супер колектив", завърши атакуващият футболист.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти