Борусия (М) пречупи Майнц 05 във финалните минути (видео)

Борусия (М) пречупи Майнц 05 във финалните минути (видео)

Борусия (Мьонхенгладбах) се наложи с 3:1 при визитата си на Майнц 05 в сблъсък от втория кръг в Бундеслигата и събра актив от 4 точки. За бившия тим на Тодор Неделев пък това е второ поражение след 0:3 от Фрайбург на старта на кампанията.



Робин Куайсон вкара за домакините в 18-ата минута, но в 31-вата Щефан Лайнер изравни отблизо, при който резултат дойде и почивката.

Гладбах нанесе своя удар набързо в 77-ата и 79-ата минути. Първо Аласен Плеа реализира от пряк-свободен удар, а веднага след това новото попълнение Брийл Емболо заби дебютния си гол за Борусия, след като излезе сам срещу вратаря.

Майнц имаше много добра възможност да излезе напред при 1:1, но тя беше пропусната от преотстъпения от Ливърпул Тайуо Ауони.

“05” почти повториха двубоя си срещу Фрайбург преди седмица, когато чак в последните минути допуснаха съперника да се развихри.

В следващия кръг на “Борусия Парк” гостува РБ (Лайпциг), а Майнц 05 ще се изправи срещу шампиона Байерн (Мюнхен) в баварската столица.

 
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички