Хубчев: Страшно ценна победа, още не съм мислил за дербито

Наставникът на Левски Петър Хубчев бе много доволен от представянето на неговия тим  при победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив). Специалистът все още не е мислил за двубоя с ЦСКА-София, но изтъкна че в тези срещи моментното състояние не е от значение.


“Хареса ми желанието на играчите днес. Страшно ценни три точки. Аз съм казвал, че тези срещи са може би още по-важни Всеки мач е важен и затова сме мислили само за този. Видяхме някои слабости, няма какво да ги крием, но пък желанието за победа бе налице. Не знам какво е настроението преди мача с ЦСКА. За него ще мислим от понеделник. Тези дербита се играят с пълен заряд. По-опасни са мачовете с други отбори. Моментната форма на тимовете не играят никаква роля”, каза Хубчев.

"Талеб Тауата нито съм го чувал, нито съм го виждал. Същия въпрос може да ми зададете и за още 50 души. Моето най-голямо желание е да вземем още хора скоро", заяви наставникът по темата за селекцията.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти