Икарди взе номер, но това не променя нищо

Икарди взе номер, но това не променя нищо

Обявеният за продан Мауро Икарди получи номер за новия сезон в Интер, но няма индикации, че ще играе. Това намекна наставникът Антонио Конте в навечерието на двубоя с Лече, който е в понеделник от 21:45 часа и с който се слага край на първия кръг в Серия “А”. Цяло лято досега нападателят не си намери отбор и логично възникна въпросът за бъдещето му, ако не си тръгне.


“Изпитвам голямо уважение към всекиго, но не усещам никакво напрежение в отбора заради Икарди. Всички знаем много добре каква позиция беше взета спрямо него. Аз не се чувствам притеснен, всички работим здраво”, коментира Конте.

Интер си купи нов централен нападател в лицето на Ромелу Лукаку, който да играе вместо аржентинеца. “Ромелу е много щастлив да бъде тук и тимът веднага го прие - радва се бившият мениджър на Челси. - Той не е готов на 100%, но разполага с огромен потенциал и може да става по-добър във всеки един аспект. Пробвах в атака заедно с Лаутаро Мартинес, Матео Политано и Себастиано Еспозито и съм удовлетворен от партньорството, което се формира между тези играчи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти