Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:0

ПСЖ към Реал М: Или ни давате Винисиус, или няма да преговаряме за Неймар

ПСЖ към Реал М: Или ни давате Винисиус, или няма да преговаряме за Неймар

От Пари Сен Жермен са поставили важно условие на Реал Мадрид по време на преговорите между двата клуба по евентуалния трансфер на Неймар, пише AS. Френският шампион настоява да привлече Винисиус Жуниор и ако това не се случи, ще сложи край на контактите си с мадридчани около продажбата на своята суперзвезда.

Спортният директор на парижкия клуб Леонардо е този, който най-силно желае Винисиус да заиграе на “Парк де Пренс”. От Реал обаче на три пъти през това лято отказаха офертите на ПСЖ за своята бразилска перла. Французите няма да се задоволят с това да вземат младия талант само под наем, като обмислят опциите с постоянен трансфер или да бъде включен в сделката за продажбата на Неймар.

По-рано през деня от предаването Jugones също съобщиха, че парижани не са се отказали от намерението си да направят Винисиус свой играч.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти