Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Барса отново е в Париж, ето каква ще бъде офертата на каталунците

Представители на Барселона са отпътували тази сутрин за Париж, за да се срещнат с ръководители на Пари Сен Жермен в опит да договорят Неймар, твърди RAC1. Ерик Абидал, Хавиер Бордас и Андре Къри са се качили на частен самолет, за да пристигнат за среща очи в очи, планирана за днес в 12:00 часа местно време (13:00 наше).
Това ще е второ подобно събиране, след като преди седмица двете страни изясниха позициите си. Днес от щаба на каталунците ще представят две предложения, надявайки се да убедят своите колеги.

 

От “Камп Ноу” са готови да дадат до 170 милиона евро за бразилеца, в случай че ПСЖ се съгласи плащанията да са в рамките на две години.

Ако парижани настояват парите да бъдат прехвърлени наведнъж, “лос кулес” могат да си позволят до 150 милиона. Според Le Parisien шампионът на Франция иска 100 млн. евро плюс Усман Дембеле и Нелсон Семедо. Според изчисленията на парижани така сделката ще бъде от порядъка на 250 млн. евро.
Вестник Marca твърди, че вчера Ней Джуниър е заявил пред шефовете на ПСЖ, че иска да играе само за Барса, пренебрегвайки вниманието на Реал Мадрид и Ювентус.
Трансферният пазар в Испания затваря на 2 септември.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти