Гледай на живо

Левски пречупи ЦСКА пред препълнена зала и стъпи на волейболния връх в България - на живо от зала "Левски София" с отзивите и награждаването

Вижте вероятния календар за сезон 2020 в MotoGP

Вижте вероятния календар за сезон 2020 в MotoGP

От MotoGP публикуваха вероятния календар за сезон 2020, който включва промяна в датата за Гран При на Тайланд и завръщането на Гран При на Финландия. Тайландският кръг, който дебютира през 2018-а, вместо през есента ще се проведе в края на месец март като втори кръг от календара.

Сезонът ще започне в Катар на 8 март. След Тайланд шампионатът ще премине в Америка, където между Гран При на САЩ и Аржентина ще има почивка от две седмици. След това започва европейската част от календара. Първата спирка по традиция ще бъде в Испания на "Херес" в първия уикенд на месец май.

Първото финландско състезание в Световния шампионат по мотоциклетизъм от 1982 година ще закрие първата половина от сезона на 12 юли. След лятната пауза между чешкия и австрийския кръг няма да има почивка.

Сезонът ще приключи във Валенсия в средата на ноември, когато ще бъде сложен краят на най-дългата кампания в мотоциклетните серии.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти