Алекс Колев бързо си намери отбор

Алекс Колев бързо си намери отбор

Дни след като разтрогна с Арка (Гдиня), Александър Колев си намери нов отбор. Българският нападател реши да остане в Полша и подписа с новака в местната Екстракласа Ракув (Честохова). Договорът е за 1+1 години.

За Колев това ще е четвърти отбор в Полша - преди Арка той игра в Стал (Миелец) и Сандеция (Нови Сонч). У нас Колев, който е юноша на Левски, е носил екипите на Ботев (Пловдив) между 2014 и 2016 година, и Берое (2016/17). В Белгия е играл за Десел Спорт и Геел. 

Ракув се представя стабилно от началото на сезона - с 2 победи и 4 загуби отборът е на 11-о място в класирането. Досегашният отбор на Алекс Колев - Арка, е на дъното с едва 2 точки. Очаква се българинът да дебютира още този уикенд, когато новият му тим гостува на гранда Легия (Варшава). 

"Радвам се, че преминавам в амбициозен отбор. Благодаря на моя агент Димитър Атанасов за професионалната работа. Искрено се надявам отново да изпитвам удоволствие от играта", коментира пред

Sportal.bg

Колев. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти