Sky Italia: Барса и ПСЖ се разбраха за Неймар

Шефовете на Пари Сен Жермен и Барселона се разбраха за трансфера на Неймар, твърди Sky Italia. Сделката включва Иван Ракитич и Жан-Клер Тодибо, както и неспомената многомилионна сума. Преговорите продължават с цел изясняване на детайлите около сделката. Един от големите журналистически авторитети Джанлука ди Марцио също потвърди споразумението.  
Президентите на Барселона и Пари Сен Жермен - Джосеп Бартомеу и Насер Ал-Келайфи, се срещнаха днес в Монако преди жребия за групите в Шампионската лига. Очакванията на испанските медии бяха този разговор да “отключи” трансфера на Неймар.
Босовете на двата клуба бяха разговаряли по телефона в края на миналата седмица и днешното събитие край Лазурния бряг беше повод да се видят очи в очи по “горещата” тема. От Mundo Deportivo са се свързали със свои източници от "Камп Ноу" веднага след "гръмването" на новината и те са отрекли за споразумение: "Не е истина". Популярният журналист Гийем Балаге заяви, че споразумението е близо, но все още не е постигнато.
Междувременно Неймар продължава да тренира с ПСЖ, чакайки развръзката.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти