Антони Иванов титуляр при победа срещу тима на Митрев (видео)

Антони Иванов титуляр при победа срещу тима на Митрев (видео)

Българският халф Антони Иванов игра 72 минути за Университатя (Крайова) при победата с 2:1 като гост на Волунтари. За домакините в групата беше Божидар Митрев, но той остана на резервната скамейка.

Волунтари изненадващо поведе в 16-ата минута с гол на грузинеца Автандил Ебралидзе. Още в началото на втората част обаче Валентин Михайла изравни след асистенция на Кристиан Барбуц. В 55-ата минута каталин Църа от домакините получи червен картон, а малко по-късно Александру Чикалдау пропусна дузпа за Университатя.

Гостите имаха солидно надмощие в оставащите минути и заслужено взеха трите точки. Това стана малко преди края на редовното време, когато Чикалдау центрира от корнер, а Михай Роман се разписа с глава.

Университатя вече е на второ място в класирането с актив от 16 точки - една по-малко от шампиона ЧФР Клуж. Волунтари е на 13-о място от 14 отбора с 5 точки.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти