Валверде: Неймар? Уморих се, искам всичко да приключи

Валверде: Неймар? Уморих се, искам всичко да приключи

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде е изнервен от цялата суматоха и неяснота покрай преговорите с Пари Сен Жермен за завръщането на Неймар. Последните информации от днес гласят, че сделка няма има, след като испанците са се отказали да преговарят повече.


На пресконференцията си този следобед наставникът беше запитан за случващото се по този въпрос. “Неймар? Искам всичко да приключи, трансферният прозорец да затвори. Нека да си починем, защото всичко това продължава твърде дълго. Уморих се от тази тема - на 9.5 по десетобалната система. Няма какво да кажа конкретно за Неймар, защото той е футболист на друг клуб, а аз уважавам нашите противници”, коментира Валверде.

Треньорът говори и за Иван Ракитич, който беше предлаган на ПСЖ като част от сделката. “Иван е отличен състезател, който е изиграл много двубои за Барса и в момента нищо не предполага, че той няма да продължи да бъде тук. В предишния кръг той не игра, но го стори срещу Атлетик Билбао преди това. Така беше и със Серхио Бускетс, когото не го видяхме на “Сан Мамес”. Сезонът е дълъг и има време за всеки да играе”, обясни специалистът.

Утре (събота) Барса гостува на Осасуна в двубой от третия кръг на Примера дивисион. За каталунците няма да играят Лионел Меси, Луис Суарес и Усман Дембеле, които са контузени.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички