Жоро Миланов с гол за лидера в Унгария (видео)

Жоро Миланов с гол за лидера в Унгария (видео)

Националът Георги Миланов отбеляза гол за убедителната победа на МОЛ Фехервар над Кишвара с 3:0 в поредния кръг на унгарското първенство. Българският халф се разписа в 56-ата минута с глава, а четвърт час преди края беше заменен от Акош Елек.

За МОЛ Фехервар това беше пета победа от пет мача в шампионата. Резултата откри Висар Муслиу в 41-ата минута, а в началото на второто полувреме Миланов удвои аванса на домакините. Той засече с глава центриране на близката греда и майсторски отклони топката в мрежата.

В 77-ата минута Армин Ходжич оформи крайното 3:0 за МОЛ Фехервар, който е начело в класирането с пълен актив от 15 точки. Втори е Мезьокьовешд-Жори с 12 точки, следван от Дебрецен и Кишвара с по 9 пункта.

На четвърто място със 7 точки излезе Академия Пушкаш на Камен Хаджиев. Днес тимът на българина завърши 1:1 като гост на Залаегерсег, а Хаджиев игра пълни 90 минути.

СТАТИСТИКА ОТ ЗАЛАЕГЕРСЕГ - АКАДЕМИЯ ПУШКАШ
СТАТИСТИКА ОТ МОЛ ФЕХЕРВАР - КИШВАРДА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички