Левски загуби титуляр за ЦСКА-София, но Тиам и Нашименто са на линия

Левски загуби титуляр за ЦСКА-София, но Тиам и Нашименто са на линия

Наставникът на Левски Петър Хубчев взе на лагер група от 19 футболисти за дербито с ЦСКА-София. Двубоят от 8-ия кръг на първенството е на Националния стадион "Васил Левски" в неделя, 1 септември от 17:45 часа. Специалистът загуби за мача с "червените" аржентинския плеймейкър Франко Мазурек, който е с травма и пропуска мача. Играчът с №10 на "сините" се очакваше да е титуляр в трети пореден мача и общо за четвърти път в последните пет кръга. Кали Тиам и Филипе Нашименто обаче се завръщат. Малиецът пропусна четири мача след контузията получена срещу АЕК Ларнака на "Герена", като все още не е сигурно дали ще бъде титуляр. Португалецът пък не игра с Локомотив (Пловдив) заради лека травма.

 

Ето и цялата група на „сините“:

Милан Миятович, Николай Михайлов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Йоанис Каргас, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Филипе Нашименто, Паулиньо, Станислав Иванов, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти