Миятович: Тежко е да изпуснем така победата (видео)

Вратарят на Левски Милан Миятович бе разочарован от изпуснатата победа на “сините” срещу ЦСКА-София, след като тимът водеше с 2:0. Стражът обясни, че не са се разбрали добре Янис Каргас при първото попадение на “червените”.

33 ЦСКА-София - Левски 2:2

“Атмосферата беше фантастична. Аз в Черна гора досега не съм играл пред такава публика. Успяхме да поведем с 2:0, но не съумяхме да завършим мача, но това е дербито, понякога така се получава. При първия гол не се разбрахме добре с Каргас. Аз му казах да скочи, но той явно не ме чу като хората. Можехме да стигнем и до трети гол, но не успяхме и ЦСКА се върна в мача. И двата отбора се борихме, така че може би резултатът е реален. Тежко е, когато изпуснеш така победата. Може би имахме малко повече опасения след почивката, за да пазим резултата, но това се получава несъзнателно”, каза Миятович.

МИНУТА ПО МИНУТА

СЪСТАВИТЕ НА МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЦСКА-СОФИЯ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ
ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти