Божинов: Не е нормално Михайлов да не пази в Левски, това е лично отношение към него (видео)

Бившият нападател на Левски Валери Божинов обяви пред Sportal.bg, че трансферът му в Турция няма да се осъществи и поради тази причина през есента ще играе с фланелката на Ботев (Враца). Също така футболистът коментира и някои процеси при сините. По-конкретно Божинов засегна темата с вратарския пост и нежеланието на треньора Петър Хубчев да залага на Николай Михайлов, който седи на пейката за сметка на Милан Миятович.

“Не е нормално национален вратар да не пази. Хубчев го викаше в националния отбор, а сега не залага на него. Не съм сигурен, но според мен това е някакво лично отношение”, коментира Божинов, който се чуди защо в ЦСКА-София и Левски играят толкова малко българи.

“Не е нормално да играят толкова малко българи в двата отбора. Звезда влeзe в ШЛ със 7-8 сърби в състава, Динамо (Загреб) продава хърватски футболисти за милиони, а при нас се купуват и продават само чужденци”, допълни Божинов, който каза, че приветства решението на Красимир Балъков да извика Бодуров в националния отбор, въпреки че защитникът не играе в клубния си тим ЦСКА-София.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти