Икарди обясни защо избра ПСЖ пред останалите

Икарди обясни защо избра ПСЖ пред останалите

Подписалият с Пари Сен Жермен Мауро Икарди коментира избора си. В продължение на цяло лято нападателят отказваше оферти, но в последния ден на трансферния прозорец премина при парижани под наем от Интер с опция за откупуване. Интерес към аржентинеца проявиха клубове като Монако, Рома и Наполи, но той не искаше там. От думите му става ясно, че той не счита тези отбори за достатъчно силни като Интер и ПСЖ.

“За мен това е крачка напред и е отлична възможност да мога да остана на същото най-високо ниво във футбола. Това беше от ключово значение, когато французите се свързаха с мен”, разказа 26-годишният играч пред Eleven Sports.

Икарди е въодушевен, че занапред ще играе с куп звезди. “Познавам всичките аржентинци в тима и Единсон Кавани. Познавам и Неймар. Специално е усещането да зная, че ще играя заедно с тях. В отбора има много млади футболисти, които искат да действат в предни позиции. Убеден съм, че ще пасна перфектно. Надявам се с попаденията си да помогна за спечелването на много трофеи. Силата ми е в наказателното поле”, добави голаджията.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички