Христо Крушарски проведе работна среща с вицепрезидента на Бока Хуниорс

Христо Крушарски проведе работна среща с вицепрезидента на Бока Хуниорс

Собственикът на Локомотив Пловдив г-н Христо Крушарски проведе работна среща с вицепрезидента на аржентинския гранд Бока Хуниорс г-н Карлос Агуас. Двамата обсъдиха редица важни въпроси на митичния стадион „Ла Бомбонера“.

На срещата беше дискутирано провеждането на приятелски мач между „Звездите на Бока Хуниорс“ и ветераните на Локомотив, който да се изиграе в близко бъдеще.

Бе отправена покана и към една от юношеските формации на Бока, която да се включи в следващото издание на международния турнир под егидата на Христо Бонев, провеждащ се всяко лято на високопланинската база в Говедарци.

Обсъждана бе и идеята за размяна на специалисти и състезатели от школата, които, в рамките на месец, да имат възможността да взаимстват практики и да натрупат безценен опит.

Христо Крушарски се запозна и с модела на финансиране на аржентинския гранд – 150,000 акционери инвестират чрез закупуване на членски карти, а част от тях си взимат и билет за всеки двубой.

След срещата двамата си размениха подаръци, а собственикът на Локомотив имаше възможността да посети и съблекалнята на Бока Хуниорс, където седна на мястото на именития нападател Карлос Тевез.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти