Левски остави Нашименто в София, "сините" с 8 юноши в Добринище (видео+снимки)

Отборът на Левски направи половинчасова бегова тренировка днес на “Герена”, след която сините заминаха за лагер в Добринище. Там футболистите на Петър Хубчев ще останат четири дни и ще изиграят една контрола. Тя е срешу ФК Емирейтс от ОАЕ и ще се проведе в неделя от 17.30 часа.

24 Левски тренира и замина на лагер в Добринище
На облекчен режим тренира Нашименто, който получи контузия по време на мача с ЦСКА-София през уикенда и остана в София, където ще се готви по индивидуална програма заедно със Станислав Костов. Заниманието пропусна Кали Тиам, но халфът се качи на автобуса за Добринище.
24 Левски тренира и замина на лагер в Добринище

Иначе в групата за подготвителния лагер попаднаха осем момчета от Детско-юношеската школа на клуба. Вратарят Пламен Пламенов, Георги Атанасов и Николай Архангелов са представители на U16, Александър Георгиев и Марин Петков от U17 и Кирил Киров, Костадин Илиев и Богдан Костов от U19.

Левски ще се прибере в София на 9 септември, а на 15-и същия месец ще поднови шампионатните двубои с домакинство срещу коравия тим на Черно море.

Групата на Левски за лагера в Добринище:
Николай Михайлов, Петър Иванов, Пламен Пламенов, Янис Каргас, Нуно Рейш, Деян Иванов, Живко Миланов, Холмар Ейолофсон, Франко Мазурек, Кали Тиам, Мартин Райнов, Асен Чандъров, Паулиньо, Насиру Мохамед, Дени Алар, Мартин Петков, Александър Георгиев, Кирил Киров, Костадин Илиев, Николай Архангелов, Богдан Костов, Георги Атанасов, Марин Петков

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички