Матич: Казах на Солскяер, че не съм съгласен с него

Матич: Казах на Солскяер, че не съм съгласен с него

Халфът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич се изказа критично към своя мениджър Оле Гунар Солскяер и случващото се в тима от началото на сезона.

“Червените дяволи” потеглиха с впечатляваща победа с 4:0 над Челси, но впоследствие не успяха да вземат нови три точки в следващите три срещи, като постигнаха две равенства и допуснаха загуба на “Олд Трафорд” от Кристъл Палас. Матич остана резерва във всеки един от тези мачове, а се появи като резерва само в мача със Саутхамптън.

“Треньорът трябва да подбере отбор, който да се бори за титлата и ако не спечели, трябва да понесе отговорност. Аз съм във футбола от много време и през последните десет години съм изиграл почти всички мачове на своите отбори. Предпочитам да играя, а не да седя на скамейката, но трябва да приема ситуацията. Работя здраво и искам да му покажа, че греши, за да ме върне там, където заслужавам да бъда. Няма проблем между нас, но му казах, че греши. В крайна сметка той избира титулярите”, завърши Матич.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти