Гледай на живо

Очаквайте в 17:00 - Женско футболно първенство: Пълдин - Локомотив (Стара Загора)

Льов не отстъпва и Тер Стеген се изнерви

Льов не отстъпва и Тер Стеген се изнерви

За пореден път селекционерът на Германия Йоахим Льов няма да даде шанс на Марк-Андре тер Стеген да пази за тима, с което само ядосва вратаря на Барселона. Наставникът обяви, че и срещу Северна Ирландия в понеделник под рамката ще застане Мануел Нойер.


Льов вече обеща да даде шанс на Тер Стеген в този квалификационен цикъл, но не го е направил. Резервата вече изрази разочарованието си.

“Вижда се, че това малко ме изнервя. Даваш всичко от себе си и не си на мястото, където трябва да бъдеш. Аз съм подредил своите приоритети. Искам да съм успешен и голямата ми цел е да бъде първи избор на вратата за моята страна. Но не на всяка цена. Футболът е едно нещо, но човещината е по-важна. Искам да мога да се погледна в огледалото и да кажа, че съм се трудил и съм постигнал всичко по честен начин", коментира Тер Стеген.

В петък Бундестимът загуби с 2:4 от Холандия, което увеличи критиките към Льов. Отборът заема второ място в групата си - на 3 точки от лидера Северна Ирландия. Нико Шулц и Илкай Гюндоган пропускат визитата заради здравословни проблеми.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички