Местният любимец Джак Бърн стана национал №500 на Република Ирландия снощи

Местният любимец Джак Бърн стана национал №500 на Република Ирландия снощи

23-годишният полузащитник Джак Бърн стана футболист номер 500, който дебютира с националната фланелка на Република Ирландия. Това се случи в снощната контролна среща на "детелините" с България, завършила 3:1.

Бърн се появи на терена в 59-ата минута на мястото на Алън Джъдж и обра овациите на публиката, тъй като е местно момче. Той играе за дъблинския клуб Шамрок Роувърс и много от приятелите и близките му бяха на "Авива Стейдиъм". ОТделно той заслужи и похвалите на мениджъра Мик Маккарти за включването си, пише сайтът the42.ie.

27 Ейре - България

За първи път от доста време двама играчи от местното първенство намират място в националния отбор (другият е Греъм Бърк също от Шамрок Роувърс), като ирландците традиционно и приоритетно разчитат на състезаващи се в Англия и Шотландия футболисти.

27 Ейре - България

"Джак буквално запали мястото си с включването. Той се доказа и ще бъде викан и по-нататък. Представи се отлично зад гърба на Джеймс Колинс", доволен е мениджърът на ирландците.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти