Завръщането на Меси се отлага

Завръщането на Меси се отлага

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси ще пропусне и мача с Валенсия от четвъртия кръг на испанското първенство в събота на “Камп Ноу”, съобщава каталунското издание Sport. 32-годишният аржентинец все още не е започнал пълноценни тренировки и се очаква да го направи следващата седмица. Меси получи травма на прасеца по време на тренировка в предсезонната подготовка на 5 авугст и все още усеща дискомфорт в наранената област. “Десетката” на Барса все още не е играл този сезон, а в негово отсъствие “лос кулес” имат едва 4 точки от първите си 3 мача в шампионата на Испания.


Мачът с Валенсия идва твърде скоро за аржентинеца, но е възможно той да се завърне за Барса за старта на Шампионската лига. Каталунците гостуват на Борусия (Дортмунд) във вторник. Ако не е готов и за тази среща, Меси най-вероятно ще изиграе първия си официален мач за сезона при гостуването на Барселона на Гранада в Ла Лига на 21 септември.

В същото време все още не е ясно дали срещу Валенсия наставникът на Барса Ернесто Валверде ще може да разчита на друга от звездите на тима - уругваеца Луис Суарес. Последният в момента също се възстановява от травма и на този етап остава под въпрос за двубоя с “прилепите”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти