Хасково и Свиленград поделиха точките в груб мач, изпълнен с нерви

Хасково и Свиленград поделиха точките в груб мач, изпълнен с нерви

Отборите на Хасково и Свиленград завършиха наравно 1:1 в мач от 6-ия кръг на Трета лига – Югоизток. Двата тима си размениха по едно попадение през двете полувремена, а мачът бе изпълнен с грубости и нерви. Точен за домакините от Хасково бе централният нападател Юлий Шекеров в 78-ата минута. Преди това футболистите на Свиленград откриха резултата чрез Мариян Тонев, който бе точен от дузпа в 16-ата минута.

До 11-метровия наказателен удар се стигна, след като Григор Георгиев бе съборен в наказателното поле на Хасково. До края на първото полувреме играта бе равностойна и двата тима не успяха да си отбележат. През втората част играта загрубя и бе накъсвана от доста нарушения. В борбата си да спрат нападателя на Хасково Юлий Шекеров двамата централни защитници на Свиленград получиха травми. От щаба на свиленградчани съобщиха, че Василен Марков е с фрактура на носа , а другият бранител – Николай Николов е с цепната брадичка.  

В 78-ата минута Шекеров изравни за Хасково, като гостите имаха претенции, че нападателят е бил в положение на засада.

В следващия кръг Хасково гостува на Карнобат, а Свиленград приема Левски (Карлово). По програма мачовете ще се играят на 14-и септември, събота.

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти