Етър с отсъстващи поради контузии, но и с амбиции срещу Лудогорец

Етър с отсъстващи поради контузии, но и с амбиции срещу Лудогорец

В Етър са амбицирани да затруднят шампиона Лудогорец в гостуването от деветия кръг на efbet Лига, въпреки кадровите проблеми в състава. Двубоят е в Разград e на 14 септември (събота) от 20.00 часа.

"Отиваме да се представим добре срещу Лудогорец. И ако можем - да вземем точка или три. Нямаме намерение да си сваляме гащите - отиваме да играем футбол и ако можем - да вземем нещо", лаконично коментира старши треньорът на великотърновци Росен Кирилов.

Флорент Боджадж и Никола Колев пропускат мача поради контузии, Светослав Ковачев също е с травма и няма да бъде на линия. Яни Пехливанов е под въпрос и ще се чака до последно, дали ще може да е на линия за мача.

Новопривлеченият нападател Крис Гади вече е картотекиран и ще бъде в групата за мача. В атака опциите пред Кирилов са доста повече с наличието на Гади, Ивайло Димитров, Милчо Ангелов и Даниел Младенов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти