ЦСКА 1948 се похвали с най-добрите терени в София и с два мача за един ден

ЦСКА 1948 се похвали с най-добрите терени в София и с два мача за един ден

ЦСКА 1948 покани феновете си да изгледат двата съботни мача, които ще изиграят на обновенета база в Требич. Червените се похвалиха, че двубоите ще бъдат изиграни на най-добрите терени в София.

"ЦСКА ви кани на истински футболен празник тази събота (14 септември) в Требич. Два червени тима ще има любопитни срещи на обновената база, която вече разполага с най-добрите терени в София.

От 10,30 ч. първият тим среща в контрола Надежда Доброславци – 11-ите в класирането на Югозападна Трета лига. Входът е безплатен.

Запалянковците ще могат да се възползват от услугите на мобилния ни феншоп. Там ще бъдат и най-новите ни артикули – фланелката „ЦСКА Чест“ и уникалният колан с отварачка за бира.

Феншопът ще остане и за втория мач за деня. От 17,00 ч. ЦСКА 2 приема Обеля в мач от първенството на АОГ София „ЮГ“. Тимът на Кирил Метков заслужава подкрепа, още повече стартира с уникално 3:0 като гост на Левски Раковски.

Входът и за тази среща е безплатен. Очакваме ви!", написаха червените на своя официален сайт.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти