Арда и Ботев Враца се изправят в дебютен сблъсък

Арда и Ботев Враца се изправят в дебютен сблъсък

Отборите на Арда Кърджали и Ботев Враца се изправят в дебютен сблъсък на ниво елит днес от 20,00 часа на стадион "Локомотив" в Пловдив. Двубоят предизвиква интерес с очаквания повторен дебют за врачани на популярния нападател Валери Божинов, който се очаква да е сред титулярите на треньора Сашо Ангелов. Врачани няма да разчитат на Будинов, който е контузен.
Представящият се силно в последно време Валери Домовчийски също ще започне като титуляр и ще играе зад Божинов. Други изненади в състава на Сашо Ангелов не се очакват.

В групата на Арда пък попадна Илиас Хасани, който беше привлечен през лятото. Централният защитник е в добра форма, въпреки че не е играл от април. 23-годишният бранител за последно игра в катарския Ал Харитият. В България Хасани е играл за Верея и Черно море.

Другото ново попълнение - Михаил Александров, не попадна сред 18-те за мача. На разположение на треньора не е и нападателят Ахмед Осман, който е с травма, както и десният бек Деян Лозев.

Вероятни състави:

Арда: Караджов, Стоев, Крумов, Гаич, Глишич, Ховсепян, Мартинов, Делев, Коконов, Аморим, Василев.

Ботев Враца: Костов, Керчев, Попов, Миланов, Васев, Михайлов, Атанасов, Вълчев, Домовчийски, Генов, Божинов.


МИНУТА ПО МИНУТА
Снимка: Официален сайт на Арда
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти