Владо Николов: В групата имаме реално два мача с Франция и Италия (видео)

Бившият капитан на националния ни волейболен отбор и настоящ треньор на Левски Владимир Николов коментира, че България има реално два мача в групата на започналото вчера Европейско първенство - с Франция и Италия, а през другите отбори просто трябва да се мине.

"Точно този мач с Гърция не го гледах, защото не представлява мега интерес. Отборът на Гърция е доста посредствен и закономерно резултатът е напълно логичен. Не виждам какво може да ни помогне този мач. Ние в групата имаме два мача реално, които ще ни определят съперника в следващия етап. Това са с Франция и Италия. Другите отбори са отбори, през които просто трябва да се мине", сподели Владо Николов пред Sportal TV и Sportal.bg.

"Националният отбор е в състав, който е преценил националния селекционер, така че това са най-добрите волейболисти, от които е имал възможност да избира. Това е най-доброто, което имаме в момента. На тези момчета единствено, което мога да направя, е да им пожелая успех и да им стискам палци", допълни бившият капитан на България.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти