Борислав Кьосев: Очаквам едно добро представяне на националния отбор (видео)

Волейболната легенда и член на УС на БФВ Борислав Кьосев сподели, че очаква едно добро представяне на националния отбор на започналото вчера Европейско първенство.

"Мисля, че отборът е добре подготвен и този старт с Гърция е добър за нас. Нашият отбор, който в тази си формация мисля, че ще докаже, че има потенция и първата среща загатна, че работата на блокада и в нападение е добре свършена. Така, че очаквам едно добро представяне на националния отбор, защото знаем, че едно Европейско първенство с толкова отбори, ще бъде тежко, но всеки един мач и всяка една победа е израстване", призна Кьосев пред Sportal TV и Sportal.bg.

"Нещата вече се променят и трябва да вървим в посоката, в която вървят всички световни отбори. Да, нашият отбор има нужда от още мъничко, от някой друг играч, който да се включи, но пък това, което показват в момента в 19-20-годишните и тези, които са 16-17-годишните, има невероятни таланти, които ще бъде грехота да ги изпуснем в бъдеще. Ние трябва да налагаме и в първия, и във втория отбор такива момчета, които са бъдещето на България, защото няма вечни състезатели, а волейболът е вечен. Това е правилната посока", каза още легендата.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти