Сари: Никога не съм виждал отбор, който да работи толкова добре

Сари: Никога не съм виждал отбор, който да работи толкова добре

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари говори преди дербито от третия кръг на Серия "А" срещу Фиорентина на "Артемио Франки". Опитният специалист заяви, че никога не е виждал отбор, който да работи толкова добре, когато е в период на пауза за националните отбори.

"Не беше лесно да не съм на пейката и да не гледам тренировките, защото това е животът за един наставник. Благодаря на лекарите, които ме лекуваха. Бях много спокоен за отбора, защото треньорският ми екип свърши прекрасна работа", започна той.

"Не беше лесно решението за списъка с играчи за Шампионската лига. Съжалявам, защото двама важни играчи бяха оставени извън състава, но тези трудности демонстрират силата на нашия отбор", добави още той.

"Сега мисля само за мача утре. Ние сме в етап, в който е трудно да се ротира състава, защото още търсим своята идентичност. Ние имаме много играчи, които са играли по-малко в последните месеци. Това са Сами Кедира, Аарън Рамзи и Рабио. Трябва обаче да разкрия, че никога не съм виждал отбор, който да работи толкова добре, когато е в период на пауза за национални отбори. Имам много добри чувства към Бентанкур. Смятам, че той може да се превърне в ключов играч. Рамзи пристигна след сериозна контузия. Виждам огромен напредък от него", коментира опитният наставник на Юве.

"Игуаин играе заради това, което ми показа в тренировките, а в мачовете се видяха резултатите. Защо не залагам на Манджукич? Вероятно, защото показва по-малко неща от Гонсало в тренировките", завърши Сари.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти