Моуриньо сподели своето виждане за проблемите на Алексис в Юнайтед

Моуриньо сподели своето виждане за проблемите на Алексис в Юнайтед

Жозе Моуриньо смята, че Алексис Санчес сам си е виновен за провала в Манчестър Юнайтед. Мениджърът го привлече на “Олд Трафорд” през януари 2018 г., но нападателят така и не се развихри. Очакваше се двамата с Ромелу Лукаку да върнат Юнайтед на върха в Англия, но това не се случи. От скоро двамата играчи са в Интер.


“Усетих, че Алексис не беше щастлив човек - заяви Моу пред “Телеграф”. - Според мен трябва да бъдещ щастлив във всяко едно нещо, което правиш. Ако не си, то няма да ти е лесно да бъдеш на ниво. А може и да съм сгрешил. Може би аз бях този, който не успя да извлече максимума от него. Като треньор понякога успяваш да накараш един футболист да показва най-доброто от себе си, но понякога не успяваш. Истината е, че за мен той винаги е бил тъжен. Вероятно сега в Италия ще се съвземе и ще превъзмогне това. Надявам се да е така. Винаги желая всичко най-хубаво на играчите.”

И докато според Моуриньо Санчес е пристигнал в Милано с цел да се отърси от психологическия си проблем, то с Лукаку случаят е по-различен. “При Ромелу по-скоро става дума за амбицията му да се докаже и в друго първенство, в друг клуб. Той винаги е вкарвал голове, където е бил - в Уест Бромич, в Евертън, в Юнайтед”, сигурен е португалецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти