Грешникът на Наполи направи смело обещание

Грешникът на Наполи направи смело обещание

След пет неуспешни опита да помогне на Наполи да свали Ювентус от върха сега защитникът Калиду Кулибали вярвя, че мигът за това е настъпил в шестия му сезон с екипа на клуба. В предишния кръг на Серия “А” обаче националът на Сенегал си вкара автогол, с който тимът му загуби с 3:4 в дербито с торинци.


“На следващия ден след автогола хората в Неапол се държаха много добре с мен. Успях много бързо да се надигна. Кой ще спечели Скудетото? Наполи! Можете да си запишете думите ми. Всички вярваме в това. Загубата срещу Юве няма да ни повлияе по никакъв начин. Сезонът тепърва започва”, категоричен беше Кулибали.

През лятото президентът на неаполитанци Аурелио Де Лаурентис пак отказа да продаде бранителя, независимо че получи оферти от по 100 млн. евро. “Може би на шефа му е било трудно, защото щеше да стане по-богат. Но той реши така, защото и ме обича. А може би струвам 150 млн.? Хубаво… Пазарът е странен”, коментира Кулибали по темата.

През идната седмица Наполи отново се изправя срещу Ливърпул в Шампионската лига. “Този турнир ме кара да настръхвам от вълнение. Аз бях капитан на Садио Мане, макар че той никога няма да си го признае. Това ще бъде пореден спектакъл”, убеден е африканецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти