Канте пак няма да играе, но друг се завръща за Челси

Канте пак няма да играе, но друг се завръща за Челси

Челси ще бъде без неуморимия Н’Голо Канте и в двубоя срещу Уулвърхамптън от идния кръг в Премиър лийг, съобщи мениджърът Франк Лампард. Срещата е в събота от 17:00 часа на “Молиню”. Халфът страда от контузия още отпреди паузата в първенството и по тази причина не игра за Франция в изминалите двубои на тима.


“Двубоят срещу Уулвс идва прекалено рано за Канте. Той е близо до завръщане, но не искаме да прибързваме. Ще изчакаме и последната фаза от възстановяването му, след което чак ще го очакваме на терена. Надяваме се това да се случи до седмица или малко повече”, заяви Лампард.

Добрата новина за треньора е, че след 5-месечно отсъствие се завръща Антонио Рюдигер. Германският национал беше претърпял операция през пролетта, но вече е готов за игра.

Лампард е щастлив от представянето на Мейсън Маунт за националния отбор на Англия. Талантливият халф дебютира в квалификацията срещу България, а след това беше на терена и срещу Косово.

Междувременно Калъм Хъдсън-Одой е взе по-близо до навлизането във форма след тежката контузия, която го застигна през миналата зима. Тази вечер крилото ще играе за втория отбор на Челси в мача срещу Брайтън.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички