Лапорт ще се лекува по-дълго от прогнозираното, потвърди Пеп

Лапорт ще се лекува по-дълго от прогнозираното, потвърди Пеп

Джосеп Гуардиола разкри, че защитникът му Аймерик Лапорт ще отсъства по-дълго от очакваните в началото четири месеца. Футболистът на Манчестър Сити няма да играе в следващите 5-6 месеца. Французинът се контузи в последния ден на август и претърпя операция на коляното.


“Лапорт ще се завърне през януари или февруари. Със сигурност ще е през новата година”, обяви мениджърът на шампионите днес.

Аут за дълго е и Льорой Сане, като при него също е трудно да се прогнозира. “Той ще е готов през декември, януари или може би чак през февруари. Операцията му беше успешна и той вече се възстановява”, коментира Пеп по адрес на Сане.

Далеч по-близо до завръщане на терена е Бенжамен Менди. “Той е добре, тренира с нас. Щастлив съм за него, защото през последните две седмици той участваше в заниманията. Надявам се в следващите няколко мача той отново да бъде част от състава”, заяви Гуардиола.

Утре “гражданите” гостуват на Норич в среща от 5-ия кръг на Премиър лийг.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички