Валверде: Меси изглежда малко уплашен

Валверде: Меси изглежда малко уплашен

Всички в Барселона чакат с нетърпение завръщането на Лионел Меси, който лекува травма в прасеца от 5 август насам. Все още обаче никой не смее да се нагърби с прогноза кога ще го видим на терена. И все пак очакванията са той да поднови тренировки всеки момент.


“По принцип в началото изглеждаше като нещо незначително - коментира треньорът Ернесто Валверде. - Не съм доктор, но самият Лео изглежда малко уплашен и това ни накара да подходим по-внимателно към това. Той ще се завърне. Не знам дали ще е във вторник или по-късно. Даже ми се струва трудна работа да го видим в игра във вторник.”

Утре каталунците приемат Валенсия, а във вторник гостуват на Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига.  

Наставникът призова повече да не му се задават въпроси за Неймар, чийто трансфер обратно в клуба не успя да се реализира. “Говорехме за Неймар преди отварянето на пазара, по време на него и след затварянето му. Това е. Той е страхотен футболист, но прекалено многото говорене за него не е добре за отбора”, категоричен беше Валверде.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти